Tags: FGC TURISME, temporada hivern 24-25, Vallter
L’estació de Vallter, gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), està a punt per iniciar la nova temporada d’hivern.
Aquest any, FGC reafirma el seu compromís amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica, introduint diverses millores que tenen com a objectiu fer les estacions cada cop més respectuoses amb el medi ambient.
Paral·lelament, FGC TURISME continua ampliant i diversificant la seva oferta amb el Club Pirineu365, que ofereix experiències úniques i adaptades per gaudir al màxim del Pirineu català.
L'estació de Vallter està emocionada de compartir les novetats que marcaran la pròxima temporada d'hivern. Les més destacades són les següents:
- Nou espai de mòduls fun-ski per a infants a la part baixa de la pista de Morens per fer slalom.
- Nous paravents estratègics: Millora de la conservació de la neu gràcies a la instal·lació de paravents en punts clau.
- Remodelació de pistes: Adaptació i millora dels traçats de diverses pistes per una major seguretat i gaudi.
- GastroVallter: Una experiència gastronòmica que uneix els quatre punts de restauració de l’estació:
Cafeteria-Restaurant La Portella: Especialitat en pizzes i plats combinats.
La Foodtruck: Delícies ràpides com tapes i hamburgueses.
Braseria Les Marmotes: Ampliació de la Cafeteria Les Marmotes, ara convertida en una braseria amb més espai i especialitats a la brasa.
La Barra de Vallter a la base de l’estació: Nou punt gastronòmic a peu de pistes.
- El Balcó de la Costa Brava: Nou espai panoràmic amb vistes espectaculars.
- Reforç d’innivació: Millora de les condicions de neu a la Pista de l’Estadi per garantir una temporada excel·lent.
- Millores de seguretat: Arranjament d’un talús a la carretera per augmentar la seguretat dels accessos.
- Pràctiques sostenibles: Implementació d’energia renovable, programes de reciclatge i col·laboració amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser per protegir el nostre entorn.
- Substitució la coberta de l’edifici de la cafeteria- restaurant La Portella i dels edificis de serveis adjunts de la base de l’estació.