Pujades nocturnes amb màquina trepitjaneu i sopars d'alta muntanya a la Braseria Les Marmotes, les novetats d'aquesta temporada.
Aquest hivern, l’estació ripollesa de Vallter amplia la seva oferta amb dues noves experiències que permeten a les persones visitants gaudir de la muntanya d'una manera diferent.
Una de les propostes estrella de la temporada és el nou Passeig amb màquina trepitjaneu i xocolatada. Aquesta experiència convida a descobrir els racons més amagats de l'estació a bord d'una màquina trepitjaneu. Durant el trajecte, que ascendeix fins a la cota màxima de 2.535 metres, es realitzen parades a la Braseria Les Marmotes i al mirador de la Costa Brava, des d'on es poden contemplar unes vistes panoràmiques impressionants. Aquesta activitat es realitza de tarda, per veure la posta de sol un cop tanquen les pistes.
Per completar l’activitat, els participants gaudiran d'una xocolatada calenta per carregar forces.
Per als amants de la gastronomia i les vistes espectaculars, Vallter proposa una vivència única amb l’Experiència GastroMarmotes a la nit, que consisteix en un sopar a la Braseria Les Marmotes, situada a 2.535 metres d'altitud. Les persones participants ascendiran al restaurant amb màquina trepitjaneu i gaudiran d'un sopar elaborat amb productes locals de primera qualitat, mentre contemplen les vistes nocturnes de la Vall de Camprodon i les llums del Golf de Roses.
El menú inclou plats tradicionals de la cuina catalana amb un toc modern, com ara carn cuinada al forn Josper i verdures de temporada, maridats amb vins de l'Empordà.
Amb aquestes dues noves propostes, Vallter ofereix als seus visitants una experiència completa que combina l'aventura, la gastronomia i la bellesa del paisatge de muntanya.